Dos estrellas box

50.00

Categorie:

Box gevuld met 9 heerlijke producten. Leuk om cadeau te doen of voor jezelf!

De box bestaat uit:

  1. Aigua de Valencia incl. twee Barzza glazen!
    Aigua de València is gemaakt van een frisse witte wijn, de sappigste sinaasappels, citrusvruchten en uiteraard kunnen de heerlijk verfijnde bubbels bij een écht aperitief niet ontbreken. De witte wijn is afkomstig van witte wijn van Bodegas Valsangiacomo en het sap van handgeplukte sinaasappels uit Valencia.
  2.  Serranoham
    Jamon Serrano, met de hand gesneden door Cortador Carlos Munoz van Embutidos Espana en direct verpakt in porties van 90 gram met nitrogen om de versheid van het product te bewaren.
  3. Sansuena
    Kaas gemaakt van rauwe schapenmelk van het Castilian schaap. Natuurlijke ingrediënten en een natuurlijk rijpingsproces. De kaas heeft zijn eigen aparte smaak van gedroogd hooi met een prettig zuurtje.
  4. Escabeche
    Mejillones en escabeche. Premium mosselen afkomstig uit de regio Arosa Asturia (Galicia). Ze worden gewassen, gestoomd om ze te openen en de baard wordt verwijderd met de hand om te voorkomen dat er beschadigingen optreden aan het product. Vervolgens worden ze gesteriliseerd en worden even met rust gelaten voordat het delicate product wordt verpakt in het blik.
  5. Boquerones
    Gefileerde ansjovisjes in zuur. Ingelegd in azijn, olie, knoflook en zout.
  6. Patatas espinaler
    Geselecteerde aardappelen gebakken in olijfolie en op smaak gebracht met de welbekende Espinaler saus (vinaigrettesaus met tonen van paprika en kruiden). De chips zijn heerlijk knapperig en hebben een voortreffelijke smaak. Ideaal te combineren bij de seafood conserven van Espinaler
  7. Salsa espinaler
    Salsa Espinaler uit Vilassar de Mar, Catalonië is een smaakmaker voor vis, schaal- en weekdieren zoals kokkels en clams. maar ook zeer geschikt voor bij een tapas schaal met olijven en Mediterrane chips. Een bijzondere saus afkomstig uit Catalonië met een unieke formule en al tientallen jaren een geliefd product in Spanje en inmiddels ook ver over de grens. De saus wordt gemaakt op basis van azijn, rode peper en diverse specerijen.
  8. Mojo Picon
    Mojo rojo ofwel Mojo Picon is de enige échte saus van de Canarische Eilanden gemaakt volgens traditioneel recept met o.a. rode pepers, azijn, knoflook, komijn zout en plantaardige olie.