Tres estrellas box

100.00

Categorie:

Rijkelijk gevulde box. Leuk om cadeau te doen of voor jezelf!

  • Cava Valformosa brut incl. 2 Barzza glazen!

      Een klassieke cava; In de mond tonen van peer, groene appel en limoen

  • Worstsoorten
    Barzza’s selectie van Iberische Worstsoorten. Verpakking met 3 soorten voorgesneden Spaanse worst; chorizo, salchichon & lomo. Lekker voor bij de borrel!
  • Pata negra
    Jamon Iberico cebo van het Iberische varken. Met de hand gesneden door Cortador Carlos Munoz van Embutidos Espana en direct verpakt in porties van 90 gram met nitrogen om de versheid van het product te bewaren. Bij het serveren lijkt het net of de plakjes ter plekke zijn gesneden.
  • Barzza’s kaasplankje
    Manchego, Cabra semicurado, Oveja de leche cruda curado, Oveja curado con trufa
  • Manchego
    een Spaanse kaas uit de regio La Mancha, gemaakt van de melk van het schapenras Manchega. Deze Manchego schapenkaas van Don Julian komt uit Cuenca en is zes maanden gerijpt en daarna vaccuum verpakt.
  • Ventresca de Bonito
    De meest malse en delicate snit van witte tonijn geconserveerd in olijfolie
  • Ansjovis in olie
    De beste kwaliteit gevangen volgens traditionele methodes in de Cantabrische zee, bij de golf van Biskaje. De kwaliteit van deze ansjovis wordt bepaald door een speciale bereidingswijze. Nadat de ansjovis is gevangen en gefileerd worden de visjes in houten vaten op een zoute pekel gelegd. Dit is een handmatig proces en vraagt om tijd, geduld en perfectionisme
  • Geroosterde amandelen
    Knapperig geroosterde amandelen met zeezout bestrooid. Serveer deze noten als een borrelhapje. Lekker met een glaasje droge sherry!
  • Patatas espinaler
    Geselecteerde aardappelen gebakken in olijfolie en op smaak gebracht met de welbekende Espinaler saus (vinaigrettesaus met tonen van paprika en kruiden). De chips zijn heerlijk knapperig en hebben een voortreffelijke smaak.
  • Mermelada de higos
    Ambachtelijke vijgenjam gemaakt met de beste selectie vijgen uit het kustgebied van de Middellandse Zee.
  • Nora en pulpa
    De ñora is een speciale soort peper afkomstig uit Murcia. Pulpa de ñora is pulp van de ñora peper een gepasteuriseerde kruiden pasta 100% naturel. Het is één van de sterkste aroma’s van pepers, welke een karakteristieke smaak geeft aan het gerecht. Het staat gelijk aan 8 nora pepers.
  • Turron de yema
    Turron gemaakt door patisserie chef Rafa Gorrotxategui, de derde generatie van de Gorrotxategui-familie. Elk product weet hij met innovatieve combinaties om te toveren tot een heerlijk en uniek lekkernij De Turron is bereid met gekonfijte sinaasappel en amandelen