Uno estrella box

35.00

Categorie:

Box bestaande uit 7 mooie producten. Leuk om cadeau te doen of voor jezelf!

De box bestaat uit de volgende producten:

  • Sangria incl. 2 Barzza glazen
    Sangria is een Spaanse licht alcoholische drank. Sangria is een Spaanse, licht alcoholische drank, met rode of witte wijn als basis. De wijn wordt onder andere gemixt met likeur en vruchten als citroen, sinaasappel en zomerfruit. Voeg nog wat vers fruit en ijs toe.
  • Worstsoorten
    Barzza’s selectie van Iberische Worstsoorten. Verpakking met 3 soorten voorgesneden Spaanse worst; chorizo, salchichon & lomo. Lekker voor bij de borrel!
  • Manchego
    Manchego is een Spaanse kaas uit de regio La Mancha, gemaakt van de melk van het schapenras Manchega. Deze Manchego schapenkaas van Don Julian komt uit Cuenca en is zes maanden gerijpt en daarna vaccuum verpakt.
  • Sardines
    Sardina en aceite de oliva. Premium sardines gevangen in de maand September, waarna ze licht gestoomd worden en dan voorzichtig met de hand in het blikje geplaatst aangevuld met olijf olie. met de tijd worden de sardientjes beter van smaak in blik
  • Banderillas
    Banderillas zijn kleine koude hapjes op een cocktailprikker en worden vooral geserveerd in het noorden van Spanje. Een banderilla (dit is alles wat op één cocktailprikker zit) moet tegelijkertijd in je mond worden gestoken. Hierdoor worden de smaken van de hapjes vermengd en dit maakt de banderilla zo lekker spannend. Er zijn veel verschillende recepten voor. Wij hebben aangehouden de meest voorkomende: Zilveruitjes, Olijven, Paprika, Spaanse pepers en augurken
  • Patatas Espinaler
    Geselecteerde aardappelen gebakken in olijfolie en op smaak gebracht met de welbekende Espinaler saus (vinaigrettesaus met tonen van paprika en kruiden). De chips zijn heerlijk knapperig en hebben een voortreffelijke smaak. Ideaal te combineren bij de seafood conserven van Espinaler
  • Mojo verde
    De echte saus van de Canarische Eilanden gemaakt volgens traditioneel recept met o.a. groene pepers, wijnazijn, knoflook, koriander, zout en zonnebloemolie. Lekker bij vleesgerechten, vis, pasta en vooral bij gebakken of in de schil gekookte aardappelen