Over ons

Ervaar de Spaanse keuken, kom gezellig bij ons eten.

Barzza

De zon schijnt en je voeten dragen je richting dat mooie oude steegje, weg van de drukte. Achter een kleine deur komen de geuren je tegemoet, en zodra je binnenstapt ben je in compleet een andere wereld: BARZZA. Rumoer, warmte en gelach verwelkomen je en al snel krijg je je eerste pinxtos aangeboden. Samen met een authentiek biertje aan de hippe bar, waan je je hiermee plots in het echte Barcelona. Dit smaakt naar meer, en je laat je verleiden door de kaart, waar je tot je verrassing achter elke bladzijde weer iets ontdekt wat je nog niet kende. De pure smaken strelen je tong – dit is Spaanse ‘cocina’ zoals alleen de locals het kennen… Wat een ontdekking!

De zon gaat langzaam onder maar de avond is nog lang niet voorbij. Dat is Barcelona. Dat is Barzza. Nu dichterbij dan ooit, in hartje Den Bosch.

Spaanse beleving

Barzza bestaat sinds 2007 en is onder de oude naam Danza een waar begrip in Den Bosch. Barzza opereert vanuit een diepgewortelde passie voor de Spaanse keuken en liefde voor het horecavak. Wij zijn de uitdaging aangegaan om de pure, rijke Spaanse gastronomische beleving voelbaar en proefbaar maken in hartje Den Bosch. De combinatie van de traditionele Spaanse keuken en moderne invloeden uit de metropool Barcelona, inspireert ons dagelijks om onze gasten te verleiden met vernieuwende smaken en ervaringen. Dat doen we met een verrassende, uitgebreide kaart en een ambiance die je even doet geloven dat je echt in Barcelona bent…

Barzza verzorgt een unieke Spaanse beleving, zowel voor een intiem gezelschap als voor grote groepen. Informeer naar de mogelijkheden of kom eens binnenlopen om de sfeer en onze gerechten te proeven.

Ervaar de Spaanse keuken

Kom gezellig bij ons dineren